Fény- és világítástechnika


Miért érdemes kerti világítást kiépíteni?

Mint tudjuk a hagyományos megvilágítás célja a köznapi értelemben vett láthatósági megvilágítás (Pl. teraszok, pergolák, járdák, bejárok, sportpályák…stb.) Ezzel ellentétben a kerti világítás díszítő és hangulat elemként is funkcionál.

A kerti világítás kiépítésénél főként azt kell eldönteniük, hogy maga a világítás milyen szerepet fog majd betölteni. Ugyanis megvilágíthatjuk vele a kert legszebb részeit, legyen szó ösvényekről vagy sétányokról, ágyásokról, szoliter növényekről, vagy víz alatti, illetve vízparti területekről, csobogókról, szökőkutakról vagy más egyéb kerti építményekről. Alkalmas lehet olyan nagyobb forgalmú kertrészek világítására is, mint egy grillező, terasz vagy más pihenő udvarrészek, ahol választhatunk magasabb fényű és színhőmérsékletű világító berendezéseket a jobb láthatóság, de mégis a hangulat jegyében.

Milyen típusú világítási formák vannak?

Szerencsére rengeteg lámpa közül választhatunk az irányfényektől kezdve az állólámpákon és a hangulatvilágításon át a reflektorokig, mindent igényt kielégítő formájú és színű lámpa érhető el, amelynek működési idejét már a telepítéskor személyre szabjuk. Fontos ugyanis azon energiatakarékosság és a biztonság is, hiszen senki sem szeretne több százezer forintos villanyszámlát fizetni, ezért alkalmazunk, hosszú élettartamú alacsony feszültségű LED izzóval szerelt lámpatesteket.

Fontos azonban megjegyeznünk, hogy cégünk, mint ahogy a kertépítés egésze során, ebben az esetben is csak minőségi termékeket használ, hiszen egy kerti bútorhoz hasonlóan ezek a termékek is ki vannak téve a szélsőséges időjárási körülményeknek.

Szakértelem, elhivatottság, garancia.

Hívjon minket bizalommal vagy kérjen tőlünk árajánlatot online és mi felkeressük Önt!

Referencia munkáink  
TOP

 Kérje ingyenes árajánlatunkat!