Kerttervezés


A felmérésünk során készült vázlataink és személyes megbeszélés/igény felmérés alapján irodánkban megtervezzük a kertépítéshez szükséges kiviteli terveket. Kiviteli tervünk készítése során, megtervezzük automata öntözőrendszerét, ágyásait, növényzetét, kiszámoljuk a kertépítéshez szükséges valamennyi anyagszükségletet és ennek fényében készítjük el a személyre szabott árajánlatát.

Mennyibe kerül a kerttervezés?


A kertterv ára 50.000-350.000 Ft között változik, a terület mérete, bonyolultsága, a kertterv típusa és az igények mértéke függvényében.

Milyen kerttervezés típusokat különböztetünk meg?


1. Koncepcióterv

Ez a típus egy 2D-s felülnézeti rajz, amely megmutatja a főbb növénycsoportok, a kerti szegélyek, szalonnasütő, kerti tároló és egyéb kiegészítő elemek (padok, világítás, kerti tó...stb.) helyét, viszont ez a kerttervezési típus nem jelöl darabszámot és javasolt beültetési méretet.

Az ilyen kertterv megmutatja a zöldterületen kialakítható térrendezést az összes mérettel és jelöli a területre beültethető növények pontos nevét.

A koncepciótervet azoknak a megrendelőinknek ajánljuk, akik saját maguk szeretnék megépíteni kertjüket, nekik egy elegendő mankót nyújt az építgetés során. Szerepel rajta minden méret és anyag, de részletes anyagkiírás nem készül hozzá.


2. Kiviteli terv

A kiviteli terv egy komolyabb tervezési típus. Itt a koncepció tervvel ellentétben pontos, tételes anyagkiírást készítünk, benne a kertépítés során szükséges összes anyaggal.

A kiviteli terv tartalmazza a 2D-s kerttervet különböző rétegek szerint, a növénylistát, a kertépítéshez szükséges tételes anyaglistát, valamint egy megvalósítási leírást.


3. 3D csomag

Ennél a tervezési típusnál valójában első lépésben egy kiviteli tervet készítünk és ezt egészítjük ki egy munkanemenkénti költségvetési kiírással. Ezután tervezzük meg kertjét egy profi kerttervező program segítségével. A 3D látványtervvel a megvalósítás előtt pontos képet kap leendő kertjéről és tudni fogja mire is számíthat valójában a kertépítési munkák végeztével.

Az ilyen mértékű kertterv elkészítése kb. 4-6 hetet vesz igénybe és ez idő alatt kerttervező munkatársunk folyamatos konzultációt tart fenn ügyfeleinkkel, mert az ő véleményük, beleszólásuk és igényeik szerint alakítjuk ki a végleges megoldást számukra.

Hogyan történik a fizetés ütemezése a kerttervezésnél?


Helyszíni bejárásunk és személyes konzultációnk során, feltérképezzük a kert méreteit, terepviszonyait és különböző szempontok szerinti tulajdonságait. A felsorolt paraméterek és a megrendelői igények tudatában kiválasztjuk, hogy melyik kerttervezési forma mellett, milyen árfekvésre számíthatnak.

Minden felsorolt típusú kerttervezési szolgáltatásra helyszíni konzultációnk során csak hozzávetőleges árat tudunk kalkulálni. A kertterv pontos árát kerttervező munkatársunk fogja kiszámolni, amiről a megrendelőinket írásban tájékoztatjuk és csak az ő beleegyezésük után állunk neki a tervezésnek.

A személyes konzultációnk során 50.000 Ft előleget számlázunk ki, a majdani kertterv árából. Ha a kertterv teljes mértékig elkészült és kiegyenlítésre kerül a kertterv végső összege, akkor elküldjük megrendelőinknek az összes általunk készített tervet és csatoljuk a cégünk kertépítésre vonatkozó árajánlatát.

Egész éves kerttervezési akciónk!


Amennyiben a  kerttervezés befejeztével bizalmat szavaznak cégünknek és a kertépítési feladatokkal is minket bíznak meg, úgy a kertépítés végösszegéből a tervezés árát jóváírjuk.

Tervezést nem igénylő kerteknél felmérésünk és árajánlatunk díjmentes!

Szakértelem, elhivatottság, garancia.

Hívjon minket bizalommal vagy kérjen tőlünk árajánlatot online és mi felkeressük Önt!

Referencia munkáink  
TOP

 Kérje ingyenes árajánlatunkat!